گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

اعتراف مقام آمریکایی به ناتوانی واشنگتن در به صفر رساندن صادرات نفت ایران

برایان هوک، مقام آمریکایی برخلاف تلاش واشنگتن جهت به صفر رساندن صادرات نفت ایران اعتراف کرد دولت این کشور مجبور به اعطای معافیت نفتی به 8 کشور شده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۰ - ۲۴ آبان ۱۳۹۷ - 2018 November 15
کد خبر: ۷۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران در مصاحبه با i24 اذعان کرد واشنگتن مجبور شده برخی کشورها را از تحریم های نفتی علیه ایران معاف کند. این اظهارنظر را می توان اعتراف دیگری از مقامات آمریکایی در ناتوانی جهت اجرای تحریم های نفتی ایران قلمداد کرد.

 

 

بیشتر بخوانید:

واکاوی ادعای دولتمردان آمریکایی برای به صفر رساندن صادرات نفت ایران؛ از حرف تا عمل

 

 

برایان هوک، در ادامه دلیل این اقدام را اینگونه تشریح کرده است:" مجبور بودیم به حدود ۸ کشور معافیت اعطا کنیم چون نمی‌خواستیم قیمت نفت به ۹۰ تا ۱۰۰ دلار به ازای هر بشکه برسد."

 

 

لازم به ذکر است آمریکا پس از خروج از برجام در 23 اردیبهشت ماه، روند بازگرداندن تحریم های پیشین و اعمال تحریم های جدید را پیش گرفت. در همین راستا، مقامات آمریکایی در اظهارنظرهای مختلف تلاش کردند اینگونه القاء کنند که دولت این کشور در اواسط آبان، صادرات نفت ایران را به صفرخواهد رساند. ولی پس از اعمال تحریم های نفتی، مشخص شد هشت کشور ایتالیا، تایوان، ترکیه، ژاپن، چین، کره جنوبی، هند و یونان از تحریم ها معاف شدند و عملا سیاست واشنگتن در به صفر رساندن صادرات نفت ایران شکست خورد. موضوعی که به وضوح می توان در اظهارات برایان هوک هم مشاهده کرد.

ارسال نظر